Florin Cârciumaru: „Trebuie să găsim candidatul la Primăria Târgu Jiu în 2018. Deja am început discuțiile”

de LM 0


Florin Cârciumaru vrea ca, anul acesta, PSD Gorj să decidă candidatul la Primăria Târgu-Jiu pentru 2020. „Vreau ca, în 2019, când vom merge în alegerile europarlamentare și prezidențiale, candidatul nostru să fie cunoscut și prezentat oamenilor din poartă în poartă”, a declarat liderul social-democraților la Interviurile Infinit FM.

Senatorul a precizat că urmează să fie întocmită o listă cu aspiranții la candidatură iar, ulterior, va fi făcut un sondaj de opinie în municipiu.

Florin Cârciumaru l-a criticat pe primarul Marcel Romanescu pentru modul în care a procedat cu proiectul de achiziționare a terenului de pe strada Geneva, picat la vot în consiliul local, în decembrie. „Niciodată nu aș fi propus un proiect fără să-l fi discutat și paradiscutat cu consilierii. Asta deși, eu aveam majoritate în consiliu”, a comentat fostul edil al municipiului.

Cârciumaru i-a recomandat lui Romanescu să-și schimbe stilul de lucru, dacă vrea susținere în consiliul local. În plus, le-a cerut colegilor din PSD Târgu-Jiu să fie atenți la jocurile politice pe care le face edilul liberal.

Distribuie articolul