Florin Cârciumaru: „Am discutat cazul Ișfan și cu secretarul general Neacșu”

de LM 0


Cazul Ișfan a ajuns și la urechile șefilor PSD de la București. A fost discutat de Florin Cârciumaru și Mihai Weber cu secretarul general Marian Neacșu.

Deși s-a speculat mult că va fi exclus din partid, în ședința de aseară a organizației municipale, șeful Inspectoratului Școlar Județean a scăpat fără nicio sancțiune.

Liderul organizației județene, Florin Cârciumaru, lasă impresia însă că lucrurile s-ar putea schimba, după ce va apărea raportul Corpului de Control care a făcut verificări la ISJ Gorj, acum câteva luni.

„Din ce am înțeles de la domnul Aurel Popescu, fiecare și-a spus părerea în ceea ce privește activitatea și atitudinea domnului inspector general, acesta s-a apărat la acuzațiile aduse. Eu cred că este bine că s-a făcut un prim pas spre o analiză a activității din punct de vedere politic, pentru că numai despre asta era normal să se vorbească, urmând ca din punct de vedere al activității profesionale, să așteptăm deznodământul corpului de control din partea Ministerului Învățământului, care a fost recent la Târgu Jiu”, a spus Cârciumaru.

Cârciumaru a precizat că și liderii de la centru cunosc tensiunile apărute în organizația Gorj, pe tema Ion Ișfan.

„Urmează ca și la nivel național să fie făcută o analiză. Va fi adăugată la concluziile verificărilor Corpului de Control al Ministerului. Nu se pune problema excluderii”, a declarat liderul social-democraților.

Distribuie articolul