Florin Busuioc a făcut infarct. A fost resuscitat și dus de urgență la spital

de LM 0


Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia face parte, la Filarmonica Oltenia. El a fost transportat de urgență la spital, după ce i-au fost acordate îngrijiri la fața locului.

Florin Busuioc se afla în Sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, atunci când a început să se simtă rău. A fost chemată o ambulanță SMURD Dolj și i-a fost acordat ajutorul necesar de medici. Busu a fost transportat la Spitalul Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.

“Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova” a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

“Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

O echipă de medici craioveni se pregătesc să intre în sala de operaţie pentru a-i monta un stent la inimă. În acest moment, vedeta Pro Tv este la Terapie Intensivă și este ventilată mecanic.

Prezentatorul rubricii meteo de la ProTv are doua fiice alături de soția lui, Liliana, și încă un fiu dintr-un mariaj anterior. Florin Jr, fiul “ascuns” al lui Busu, are acum 27 de ani și, în trecut, s-a confruntat cu o problemă foarte gravă. Florin Jr. a întâlnit etnobotanicele, dar în cele din urmă a ales să se trateze la un centru de dezintoxicare. (click.ro)

Distribuie articolul