Florescu, inclus în sondajul de opinie al PSD pentru Primăria Târgu Jiu

de LM 0


Informație surprinzătoare, apărută pe surse, în presa locală. Deși este apolitic, prefectul Ciprian Florescu este sondat de social-democrați pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Știrea i-a surprins chiar și pe unii dintre foștii colegi din PSD. Florescu afirmă, într-un interviu pentru Radio Infinit, că nu ia în calcul neapărat o candidatură la primăria municipiului, în 2020.

8 persoane sondează social-democrații pentru a vedea pe cine aruncă în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu în 2020. Este vorba despre numele deja vehiculate în spațiul public, exceptându-l pe Luis Popa: Adrian Tudor, Aurel Popescu, Claudiu Manta, Mihai Prunariu, primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, Gabriel Giorgi dar și un șef de serviciu deconcentrat: Romeo Chiriac, directorul Agenției de Șomaj.

Marea surpriză este, însă, includerea prefectului Ciprian Florescu. Într-un interviu pentru Radio Infinit, reprezentantul guvernului în teritoriu nu spune clar dacă vrea sau nu să intre în luptă ci doar că-l interesează datele ce vor fi relevate de sondaj.

Întrebat dacă va candida la Târgu-Jiu, în situația în care va ieși primul în sondaj, Florescu ne-a răspuns că studiul nu va da certitudini pentru că datele se mai pot schimba până în 2020.

Aurel Popescu nu vede nimic rău în sondarea prefectului de Gorj. Viceprimarul Târgu-Jiului zice că oricum importantă va fi echipa din spatele candidatului.

Claudiu Manta pare deranjat de faptul c-a fost introdus în sondaj. În același timp, a fost surprins să vadă numele lui Ciprian Florescu printre aspiranții la candidatură.

Distribuie articolul