Fiul lui Dan Bittman, anchetat de procurorii de la ”Crimă Organizată” într-un dosar de trafic de droguri!

de LM 0


Caz uluitor în industria muzicală de la noi din țară! Fiul lui Dan Bittman a fost anchetat de procurorii de la DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). Alex, băiatul cel mare al liderului formației ”Holograf”, ar fi fost implicat într-un dosar de trafic de droguri.

Chiar dacă a moștenit talentul muzical de la celebrul său tată și încearcă să răzbată în industria muzicală, Alex, fiul cel mare al lui Dan Bittman, are de înfruntat și altfel de provocări. Cancan.ro a intrat în posesia unor detalii incredibile despre dosarul în care a fost implicat fiul liderului legendarei trupe ”Holograf”.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bittman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la ”Crimă Organizată”. Din câte se pare, de voie, de nevoie, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor.

Conform surselor citate, după audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.

În timp ce tatăl său continuă să atingă inimile îndrăgostiților cu melodii romantice precum ”Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau ”Dragostea mea”, iar mama, Liliana Ștefan, scrie melodii pentru copii, Alex Bittman pare preocupat, mai degrabă, să înjure în versuri și să transmită mesaje în care se vorbește despre sex și droguri.

Fostul DJ Sybro – cum își spunea Alex în urmă cu vreun an – s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei. Alteori, dincolo de ea. Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop.

În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip. (cancan.ro)

Distribuie articolul