Firţulescu spune: „Este vina tuturor că am retrogradat”

de LM 0

Unul dintre jucătorii pandurilor care a avut lacrimi în ochi la finalul meciului de la FC Botoşani a fost Dragoş Firţulescu. Decarul pandurilor era supărat şi la trei zile după acest meci, iar această stare nu-i va trece prea uşor nici în perioada următoare.

 

Reporter: Dragoş, s-a terminat ! Pandurii a retrogradat!

Dragoş Firţulescu: Da, aşa este. Din păcate. Plec cu părere de rău. Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, am întâlnit oameni de caracter, jucători de caracter. Ne-am întâlnit cu o lună înainte de începerea campionatului şi am reuşit să ne luptăm până în ultimul minut ca să scăpăm de retrogradare. Mulţi nu ne-au dat nicio şansă încă de când am început, dar noi am luptat şi puteam face mai mult.

 

Rep.: Ce vei face de acum încolo?

D.F.: Mi-e greu să spun ce fac acum. Sunt foarte dezamăgit. După meciul de la Botoşani sunt bulversat, efectiv nu ştiu în ce parte să o iau. Sunt pierdut, sunt foarte afectat. În următoarele zile sper să mă liniştesc… Şi cei din conducere sunt puţin dezamăgiţi. Cred că în 2-3 zile ne vom reveni.

 

Rep.: Ce vei face mai departe? Ai oferte?

D.F.: Sunt liber de contract, aştept sp văd ce e mai bine pentru mine. Deocamdată aştept. M-aş bucura să revin la Târgu-Jiu, un loc unde m-am simţit extraordinar. Îmi doresc să mai joc pentru această echipă.

 

 

Rep.: Atât de mare este dezamăgirea?

D.F.: Dezamăgiri sunt mereu în fotbal, aşa este sportul acesta. Dar problema a fost că am luptat, am câştigat câteva meciuri la limită, partide care ne-au arătat că putem să ne salvăm şi tocmai de aceea acum ne doare. Nu ne aşteptam să retrogradăm direct. Sincer, nu mă aşteptam ca celelate echipe contracandidate să câştige.

 

Rep.: A cui este vina pentru retrogradare?

D.F.: Este vina tuturor. Este vina noastră, a conducerii, a tuturor. De la primul om până la ultimul care a făcut parte din această echipă.

 

Rep.: Cu Flavius Stoican aţi mai apucat să vorbiţi?

D.F.: Am vorbit cu Flavius după meci, era foarte dezamăgit, supărat. Ne-a încurajat, mă bucur că ne-a spus nişte vorbe după meci care ne dau încredere. Ne-a spus că suntem jucători cu mare caracter că pentru el este o pată neagră în CV dar e mândru că a lucrat cu noi.

 

A consemnat COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul