Filip: Vi se pare normal ca ALDE să n-aibă viceprimar la Târgu-Jiu? Lădaru: Să nu stricăm statu-quo-ul!

de LM 0

Robert Filip redeschide cutia Pandorei. ”Vi se pare corect ca PSD să aibă doi viceprimari la Târgu-Jiu  iar ALDE niciunul?” a întrebat primarul de Rovinari, la Interviurile Infinit FM.

Edilul care, zilele acestea, a lansat mai multe critici la adresa conducerii organizației, crede că se impun negocieri cu liderii politici din județ.

Filip spune că, în schimbul postului de viceprimar din orașul său, ar putea fi deblocate alte situații tensionate din județ. Este convins că ALDE ar putea obține mai multe posturi de viceprimari. Recent, Robert Filip l-a contactat pe Dan Vâlceanu pentru discuții despre situația din Consiliul Local Rovinari. Aici, liberalii îi fac probleme încă de anul trecut, de la preluarea mandatului. Filip este dispus să dea PNL postul de viceprimar.

Șefii ALDE Gorj nu sunt, însă, de acord cu Filip. Eduard Lădaru zice că nu are rost ”să fie stricat statu-quo-ul” cu PSD-ul, la municipiu și să fie ridicate pretenții la postul de viceprimar.

”Nu este de bun augur să creăm, acum, noi disensiuni. Am stabilit niște legături după alegerile parțiale” spune liderul de la municipiu.

Nici Dian Popescu nu pare dispus să-i ceară PSD-ului postul de viceprimar la Târgu-Jiu. Zice că, acolo unde s-a putut, s-a negociat și s-au obținut astfel de funcții. ALDE are viceprimari la Drăguțești, Tismana și Plopșoru. Dian Popescu nu vede ca pe un atac criticile lui Robert Filip din ultima săptămână. Din contră. Se declară mulțumit că primarul din Rovinari ”își dorește să participe activ la viața politică a partidului”.

Distribuie articolul