Filip se oferă să găzduiască Festivalul ”Maria Lătărețu”

de LM 0

La Rovinari s-a putut, la Târgu-Jiu nu se poate. Autoritățile din municipiu și de la județ nu reușesc să preia Casa de Cultură a Sindicatelor. Conform prefectului Ciprian Florescu, până când nu se rezolvă problemele de natură juridică, nu se poate interveni. ”Există un proiect de hotărâre de preluare a Casei dar Primăria și CJ nu-l pot pune în aplicare” a comentat, vineri, reprezentantul guvernului în teritoriu. La Rovinari, primarul Robert Filip a reușit să învingă birocrația și să preia Casa de Cultură, pe care a promis că o va moderniza.

Pe facebook, primarul Robert Filip se oferă să găzduiască, anul viitor, în Casa de Cultură de la Rovinari, Festivalul ”Maria Lătărețu”.

Edilul a observat că, anul acesta, oamenii obișnuiți n-au avut acces la Teatrul ”Elvira Godeanu” din cauza capacității reduse a sălii. Prefectul Florescu a explicat, azi, că a ales teatrul pentru că, anul trecut, a fost criticat c-a organizat festivalul  în restaurantul de pe Insuliță. Ciprian Florescu a mai spus că lichidatorul judiciar ar urma să scoată la licitație, în perioada următoare, activele Casei de Cultură.

 

Distribuie articolul