Filip a condus prima ședință a noului BPJ al ALDE Gorj. Iordache, intimidat de jurnaliști

de LM 0

În lipsa Noricăi Nicolai, Robert Filip a prezidat, marți, prima ședința a noului Birou Politic Județean al ALDE Gorj. A participat și afaceristul  Ion Iordache care s-a și intimidat la conferința de presă.

Edilul din Rovinari a salutat sosirea noilor membri în partid și a anunțat că urmează să fie organizate alegeri în fiecare localitate.

Și cel de-al doilea primar ALDE al Gorjului, Ion Dumitru Popescu de la Drăguțești a salutat sosirea în partid a afaceristului Ion Iordache și-a altora mai puțin cunoscuți pe scena politică.

Ninel Muja, vicepreședintele Consiliului Județean, a fost și el prezent la conferința de presă a noilor șefi ALDE, deși, în urmă cu câteva săptămâni Robert Filip se declara nemulțumit de activitatea sa în fruntea județului.

Când i s-a dat cuvântul, afaceristul Ion Iordache s-a pierdut. A apucat să spună că apreciază faptul ca fost primit cu brațele deschise în ALDE și a dat asigurări că va atinge obiectivele pe care le-a promis.

După o scurtă pauză, lui Iordache i-au revenit ideile și a reafirmat ceea ce a spus și-n ultimele zile, în presa locală, și anume că-și dorește ca ALDE să fie un partid de echilibru pe scena politică, nu ”o frână” în calea dezvoltării județului.

Distribuie articolul