“Ferma 2019″. Mihaela Rădulescu, la ţară cu geantă şi cizme Chanel, de 6.000 de euro

de LM 0


Diva rămâne divă şi în vârf de munte, nu doar la Monaco. Mihaela Rădulescu (49 de ani), pe care de marți seară o vedem la PRO TV, de data aceasta în rol de prezentatoare la “Ferma”, nu s-a dezis de lux nici la cocioaba din munţi.

Marți, 29 ianuarie, la PRO TV a început aventura. Reality-show-ul “Ferma vedetelor” a revenit cu cel de-al patrulea sezon, însă cu alt nume, cu alţi prezentatori şi cu alte reguli. Emisiunea se numeşte “Ferma”, este prezentată de Mihaela Rădulescu şi de Cristian Bozgan, care îi înlocuiesc, astfel, pe Monica Bârlădeanu şi pe nea Raţă.

18 concurenţi se bat pentru premiul de 50.000 de euro, undeva în munţi, unde condiţiile de trai sunt vitrege şi deloc pe placul lor. Dar cum Mihaela Rădulescu va avea tratament preferenţial, ea fiind gazda emisiunii, iată că acest lucru se va vedea şi în stilul ei vestimentar, căci Mihaela e ca pe podium la ţară.

Din fotografiile oficiale, dar şi din cele publicate de ea pe Instagram, observăm că vedeta şi-a scos din nou din garderobă celebrele cizme Chanel, din blană, lungi până la genunchi, care costă 2.000 de euro. Dar asta nu e tot.

Geanta cu care a descins la “Fermă” este tot marca Chanel, modelul “Washed Fabric Messenger Bag”, iar preţul este ameţitor: 4.000 de euro. Nu mai punem la socoteală cele peste 15 de brăţări Tennis, cu diamante, de care diva nu se desparte niciodată şi care depăşesc lejer 50.000 de euro. (click.ro)

Distribuie articolul