FCSB va disputa la Târgu Jiu meciurile europene și, posibil, pe cele din campionat

de LM 0


FCSB va disputa la Târgu Jiu meciurile europene și, posibil, pe cele din campionat, a anunțat pe pagina de socializare primarul Marcel Romanescu.

Edilul a avut o întâlnire, miercuri, cu Valeriu Argăseală, președintele clubului bucureștean și cu directorul din cadrul Companiei Naționale de Investiții, Adrian Eduard Cefalan. Romanescu a primit asigurări că, până la sfârșitul lunii mai, vor fi finalizate lucrările la noul stadion, urmând omologarea pentru partidele europene. Romanescu le-a propus șefilor FCSB să dispute la Târgu-Jiu și meciurile din campionat.

Primarul Târgu-Jiului ne-a mai precizat că sosirea FCSB la Târgu Jiu nu înseamnă eliminarea Clubului Pandurii de la stadion, gorjenii având prioritate.

Marin Golea comentează că sosirea FCSB pe arena de la Târgu-Jiu ar fi o gură de oxigen pentru Pandurii, club aflat în insolvență și cu dificultăți financiare. Administratorul special spune că în conturile grupării gorjene vor intra sume importante de bani din încasările pe bilete și chirii.

Distribuie articolul