Fără soluţii! Fotbalul moare la Târgu-Jiu

de LM 0

  • Şedinţa AGA a fost de fapt o simplă întâlnire în urma căreia nu s-a luat nicio decizie…Totul e în aer !

 

Aşa cum au dispărut subit echipele de handbal şi baschet de la Energia, tot aşa va dispărea şi echipa de fotbal Pandurii. Retrogradată, Pandurii n-are viitor şi asta pentru că membrii asociaţi nu au dat şi nici nu intenţionează să dea bani. Şi uite aşa mai dispare ceva, iar noi, proştii rămânem cu semnele de întrebare în cap!

Luni la prânz a avut loc o şedinţă AGA la Pandurii. De fapt, asta s-a dorit, însă a ieşit cu totul altceva. A fost de fapt o simplă întâlnire a oamenilor care au putere de decizie la club şi care au discutat verzi şi uscate, însă fără ceva concret. Este din ce în ce mai clar că actuala structură sportivă nu are viitor, însă oamenii, probabil speriaţi de Marin Condescu nici nu se sinchisesc să mişte un deget pentru a oferi continuitate fotbalistică acestui oraş !

 

Au vorbit, dar n-au stabilit nimic

Erau aşteptări mari pentru această şedinţă AGA de la Pandurii. Am rămas cu aşteptările. Concret nu s-a discutat nimic, aşa că lumea parcă aşteaptă firescul sfârşit. Apropos, pe 21 iunie trebuie făcute nişte plăţi de ordinul milioanelor, iar în conturile clubului sunt 23 de lei!!! Iar cu această sumă nu se poate salva acest club ce se transformă în epavă.

Supărător este altceva, de ce nu se pune piciorul în prag, de ce lumea nu are curajul să ia o decizie radicală. Nu se ia nicio decizie, nu se ia nicio măsură, şi totul e făcut la trecerea timpului. Iar, asta e o mare eroare pentru că cu fiecare zi ce trece scad vertiginos şansele să avem fotbal cât de cât serios la Târgu-Jiu. De fotbal de Liga 1 vorbim de o şansă o sută, atât a mai rămas ! de fotbal de Liga a 2-a sunt şanse undeva pe la 20-30%, în timp ce pentru un loc la Liga a 3-a ar fi ceva mai mari şansele. Dar ar fi o mare greşeală să se înceapă proiectul de la acest nivel sub mediocru. Ori vorbim de un proiect la Liga a 2-a, ori mai bine de la judeţ, acolo de unde au început toţi falimentarii, adică, Rapid, U Cluj, Farul sau Oţelul!

Revenind la aşa zisa şedinţă AGA, era de aşteptat ca cei abilitaţi, cei doi administratori Golea şi Ciobanu să facă ceva, să-i strângă cu uşa pe finanţatori pentru a încerca măcar de ochii lumii să se încerce salvarea pandurilor. Nu se face nimic, e o delăsare totală, un amatorism ce nu miroase deloc a bine.

Această delăsare corespunde cu cea pe care au avut-o aceşti membrii şi la clubul Energia. aceeaşi Mărie cu aceeaşi pălărie. Probabil vom, avea şi acelaşi final, trist…

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul