Explicațiile antrenorului Ploaie după seria de meciuri fără victorie pentru Pandurii Târgu Jiu

de LM 0


Pandurii Târgu Jiu nu mai câștigă cu nimeni în liga a doua. Sâmbătă, băieții antrenați de Marcel Ploaie și Dorian Gugu, au remizat cu ASU Poli Timișoara la Motru, scor 1-1 după ce au fost egalați în minutul 2 de prelungiri al meciului ! Pentru gorjeni a fost cel de-al șaselea meci la rând fără succes în eșalonul secund, serie neagră care a dus echipa la un singur punct de locurile care retrogradează în liga a III-a. Promovarea e doar un vis frumos momentan, vis care are șanse minime să fie realizat la finele sezonului.

După remiza cu ASU Poli, Marcel Ploaie a venit cu explicații în privința formei slabe din campionat a echipei. „Nu am făcut un meci strălucit. Probabil că a intervenit şi teama aceasta de victorii. Am condus până în minutul 90, dar n-am fost atenţi la o lovitură liberă, la o fază fixă. Aşa am făcut şi la Arad, am condus cu 2-0 şi am fost egalaţi. E adevărat, cei de la Timişoara şi-au creat câteva ocazii bune, noi mai puţine. Repet, nu am făcut nici noi un meci foarte bun, dar nici Timişoara nu a jucat strălucit. Ne-au dominat puţin fizic, iar în repriza a doua era normal să vină peste noi, pentru că am pasat mult în propriul teren. Cum spuneam, probabil avem un anumit trac la jocurile de acasă. Va trebui din nou să ne recuperăm în deplasare punctele pierdute la Motru. Sperăm să reuşim acest lucru la Miroslava”, a declarat tehinicianul gorjenilor, Marcel Ploaie, la conferinţa de presă de după meci.

Bogdan Andone: „Am pierdut două puncte”

Antrenorul celor de la ASU Politehnica Timișoara, Bogdan Andone, s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate de la Motru în ciuda punctului obținut de echipa sa în minutele de prelungire ale partidei. „Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, ne-am creat trei situaţii mari de a marca, la scorul de 0-0, după care am primit gol la o fază fixă, dintr-o învălmăşeală în careul nostru. Repriza a doua am controlat-o în totalitate, am pus presiune pe adversari şi am marcat. Am mai avut două-trei situaţii de poartă, pe care nu am reuşit să le finalizăm, din păcate. În opinia mea, am pierdut două puncte. Dacă marcam din şansele pe care ni le-am creat, mai ales la 0-0, cu siguranţă altfel am fi gestionat meciul şi am fi avut mari şanse să câştigăm. Golul egalizator a venit, din păcate, prea târziu. Aţi văzut, şi după ce am marcat, în minutele rămase, am pus presiune pe poarta celor de la Pandurii, am avut acea lovitură liberă, un corner… Consider că băieţii meritau să câştige meciul. Îi felicit pentru atitudine. A fost foarte greu pentru ei să intre puţin în ritmul jocului, pentru că veneam după acea victorie cu UTA, care ne-a golit de toate resursele, atât cele fizice, cât şi cele mentale. Am avut jucători care au jucat cu febră, jucători la care s-a resimţit oboseala”, a declarat Andone.

44 – de zile. Atât au trecut de la ultima victorie a celor de la Pandurii în Liga a doua, 2-0 la Balotești, pe 9 septembrie

Distribuie articolul