Eugen Pîrvulescu: „Regret că nu mai vorbesc cu Marin Condescu”

de LM 0


„Aș veni DESCULȚ până la Târgu Jiu dacă aș fi solicitat. Îmi pare nespus de rău că nu mai vorbesc cu Marin Condescu”. Eugen Pîrvulescu, declarații surprinzătoare, marți seară, în emisiunea Sportul Gorjean.

Fostul președinte al Pandurilor se ocupă, în prezent, de CSM Mediaș. Pîrvulescu ține, însă, legătura cu mulți dintre factorii de decizie din Gorj. Chiar i-a oferit sprijinul viceprimarului Târgu Jiului, Aurel Popescu, în realizarea noului club sportiv municipal. „Mi-e dor de Gorj, de fotbalul gorjean, de spectatorii din Târgu Jiu, dar asta este viața. L-am asigurat pe domnul Aurel Popescu de tot sprijinul meu (n.r. în privința noului CSM), am avut o relație deosebită cu dânsul, un om de sport, un om cu care poți să colaborezi foarte bine, și i-am spus că dacă are nevoie, cu mare drag, îi oferim orice sprijin din partea noastră pentru că și noi suntem la început și am apelat la CSM București, Oradea, cluburi mai vechi. Mi-e dor enorm de Pandurii, clubul a rămas în sufletul meu, eu am și rădăcini în Gorj. Pandurii este sufletul meu, dar sunt momente dificile pentru club, îmi pare nespus de rău, eu am încercat anul trecut să mai dau o mână de ajutor dar am fost respins, asta este viața, mergem înainte”, a declarat Pîrvulescu.

Anul trecut, Eugen Pîrvulescu era chemat la Târgu Jiu, într-o ultimă încercare de a salva Pandurii de la retrogradare. Fostul președinte n-a rămas prea mult. S-a vorbit, atunci, de un conflict cu Marin Condescu. Acum, Pîrvulescu regretă că și-a stricat relația cu fostul boss al clubului de fotbal. „Am vrut să vin atunci într-un moment greu, am venit cu sufletul, m-au dorit domnul Golea, oameni din conducerea județului, domnul Ciprian Florescu, domnul director general al CEO, nu mai vorbesc de domnul Aurel Popescu. Domnul Golea a fost unul dintre cei care m-a sunat și mi-a spus „hai că îți trimit mașină, te rog frumos haide să încercăm”, i-am spus că o să încercăm ceva împreună. Ceva, undeva, a fost un scurtcircuit, îmi pare rău, nu vreau să cred că domnul președinte Marin Condescu, cu care am avut o relație deosebită și îmi pare rău că în momentele actuale nu mai vorbim, pentru mine e un mare regret. Am avut o colaborare, am făcut o performanță împreună și îmi pare nespus de rău. Cred că ultima oară am vorbit prin mesaje acum un an de zile. Este omul care mi-a dat șansa să fiu conducător la o echipă de Liga 1 și îmi pare rău, sincer”, a mai spus Pîrvulescu.

Pîrvulescu a recunoscut, în emisiune, că și-ar dori să ajungă, din nou, conducător în fotbalul gorjean. Fostul președinte a comentat că, fără Complexul Energetic Oltenia, Gorjul nu va avea niciodată sport la nivel înalt.

„Când văd acea emblemă și văd clasamentul la Liga 2, mă doare. M-aș bucura să-și revină clubul dar numai dacă ar veni un investitor puternic care să investească o sumă mare de bani să redreseze corabia, altfel va fi foarte greu. Cred că viitorul fotbalului gorjean va fi reprezentat de o nouă entitate sportivă, poate să fie CSM-ul sau altceva, indiferent cine va fi eu zic că trebuie să fie un club care să aibă și Pandurii Târgu Jiu și automat și CEO. Fără CEO, sportul în Gorj nu va fi niciodată la nivel înalt. CEO, Consiliul Județean, Primăria Târgu Jiu, dacă se pun la masă, în viitorul apropiat, și eu zic că merită publicul gorjean, un public fantastic, mai ales cu noul stadion, merită să joace la nivel înalt, în Liga 1. Pentru Târgu Jiu este o performanță și o sărbătoare, orice ediție de campionat în Liga 1. Nu mă ascund să o spun, mi-aș dori din tot sufletul să revin în calitate de conducător la Târgu Jiu, la orice oră din zi și din noapte dacă s-ar apela la mine, acum e frig, dar aș veni desculț, aș veni pe jos până acolo, indiferent de condiții. Pandurii și Gorjul sunt în sufletul meu, e greu să dai la o parte ceva la care ai pus suflet și ai iubit foarte mult”, a conchis Pîrvulescu.

Distribuie articolul