Etapă nebună la Onoare

de LM 0

  • Goluri multe în runda intermediară de la Liga a 5-a

 

36 de goluri în opt meciuri. O medie de 4,5 goluri pe meci. O medie foarte bună, o medie spectaculoasă de reuşite. Deja avem o echipă care şi-a asigurat în proporţie de 90% locul 1 în Liga a 5-a, Viitorul Plopşoru, echipă care va avea posibilitatea să joace în Liga a 4-a dacă îndeplineşte anumite criterii ce ţin de bani.

În aceeaşi ligă se cam ştie şi numele echipei de pe locul 2, Triumful Borăscu având un avantaj de 12 puncte în faţa ocupantei locului 3. Tot legat de această echipă ocupantă a locului doi trebuie spus că în ultima etapă, cea intermediară a fost părtaşă la un meci cu opt goluri. Scorul final a fost 4-4, însă evoluţia scorului surprinde. Ei bine, echipa din Borăscu a jucat la Brăneşti, acolo unde în minutul 85 scorul era 1-4. Aşadar, Triumful conducea, însă finish-ul gazdelor a fost fulminant. S-a terminat 4-4, dar nu ca la teatru…

Revenind la această etapă mai consemnăm un scor de 4-4 în duelul Viitorul Cătunele – Unirea Dragoteşti, deci tot un meci cu multe goluri.

În acest moment, cu şapte etape înainte de final lucrurile par clare în Onoare. Un mic semn de întrebare ar fi legat de numele echipei care va completa podiumul, Avântul Baia de Fier şi Gilortul Bengeşti având acelaşi număr de puncte, cu trei mai multe decât Ştiinţa Drăguţeşti. Astfel, bătaie mare pe locul 3.

 

Rezultatele etapei 31, Liga a 5-a:

Viitorul Cătunele – Unirea Dragoteşti 4-4, Dumbrava Câlnic – Progresul Bumbeşti Piţic 2-1, Flacăra Roşia de Amaradia – Ştiinţa Godineşti 1-1, Ştiinţa Peştişani – AS Aninoasa 4-0, Foresta Văgiuleşti – Avântul Baia de Fier 2-2, Olteţul Alimpeşti – AS Scoarţa 2-2, Ştiinţa Drăguţeşti – Bradul Polovragi 2-1, Viitorul Brăneşti – Triumful Borăscu 4-4. Gilortul Bengeşti şi Viitorul Plopşoru au stat.

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul