Erico, ultima mutare! Adio Batin !

de LM 0

Este clar, Paul Batin nu mai are nicio şansă să continue la Târgu-Jiu. În ultimele 7 etape, antrenorul pandurilor se va baza pe un nou jucător, Erico da Silva. Acesta ar putea debuta chiar duminică. „Îmbucurător este că îl avem şi pe Erico în lot. Mai sunt câteva lucruri mărunte de pus la punct până ce va fi gata de joc. Este dificil să intre din primul minut. Probabil el va juca 45 de minute la echipa a doua, are nevoie de aceste minute pentru că vine după o perioadă lungă de inactivitate”, a mai spus Stoican.

În ceea ce-l priveşte pe Paul Batin, jucător exclus din lot după ce şi-a lovit un coleg, pe Paul Păcurar, atacantul nu va mai juca pentru Pandurii. „Paul Batin cred că până ce se va termina campionatul nu va mai fi în lot. Apoi vedem, sunt mai mulţi factori, dorinţa lui, discuţiile pe care le vom purta cu el”, a mai spus Stoican.

 

Erico, gata de joc

Brazilianul Erico da Silva este gata de joc. „Am aşteptat destul şi mă bucur că s-a rezolvat măcar acum. Abia aştept să intru pe teren şi să-mi fac treaba, doar pentru asta am venit aici. Speră să fie totul OK de acum încolo. Fizic sunt bine, m-am antrenat 2 luni de zile, dar vă daţi seama că nu e acelaşi lucru ca şi regimul de joc. Aşa că rămâne să mă pregătesc şi la acest capitol şi sper să dau totul când voi intra. Vom vedea la final dacă ne vom salva sau nu. Oricum este o misiune dificilă, dar eu am încredere în echipă şi sper să ne salvăm. Punctele sunt pe masă, depinde doar de noi, dacă le vom lua sau nu! Nu am de unde să ştiu câte puncte vom putea face în cele şapte etape care au mai rămas de disputat. Noi luăm fiecare meci în parte şi sperăm să obţinem cât mai multe”, a declarat Erico da Silva.

 

C.BRUJAN

Distribuie articolul