Emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” revine după trei ani de pauză, însă cu un alt nume

de LM 0

Emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” revine la Antena 1, după o pauză de trei ani. Chiar dacă era una dintre cele mai urmărite emisiuni tv, producătorii au înlocuit-o cu o altă emisiune, ”Prietenii de la 11”, în speranța unui succes răsunător.

Prima schimbare anunțată este chiar numele. Nu va mai fi „Mireasă pentru fiul meu”, ci doar „Mireasa”. Antena 1 a anunțat deja castingul pentru noua emisiune, potrivit paginademedia.ro.

”Mireasa pentru fiul meu” a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”. În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate. De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, ”Mireasă pentru fiul meu” a fost înlocuită cu formatul ”Prietenii de la 11”. Preselecțiile vor avea loc în următoarele orașe:

Craiova și Constanța – 24 noiembrie

Timișoara și Galați – 25 noiembrie

Cluj-Napoca și Iași – 26 noiembrie

Sibiu – 27 noiembrie

București – 6, 7 şi 8 decembrie

Distribuie articolul