Elevi răniți pe trecerea de pietoni

de LM 0

trecere

Doi minori au fost accidentați, vineri după-amiază, pe o trecere de pietoni de lângă Liceul nr. 2 din Târgu-Jiu, zona Bebe Luţaru. Cei doi elevi în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu“ din Târgu-Jiu s-au angajat în traversarea străzii, însă nu au fost observați la timp de conducătorul unui autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 65 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din localitate, a acroşat doi minori, de 9 ani fiecare, ce se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii. În urma impactului, cei doi au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre ei a suferit leziuni la un picior, iar celălalt în zona feței.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Primăria Târgu-Jiu a montat în zonă benzi de cauciuc pentru limitarea vitezei.

ALIN PETRE

Distribuie articolul