Elena Băsescu munceşte cot la cot cu iubitul la pizzeria familiei

de LM 0


Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. – Femeia Fantastică). Singurul ei moment de relaxare este sala de sport, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! au surprins-o la pizzeria lui Cătălin ”Tomată”.

Îmbrăcată într-o ţinută sport, mulată, de culoare neagră, ce îi pune în evidenţă silueta, cu ochelari de soare şi părul prins, Elena Băsescu este o mămică cool!

Mezina fostului preşedinte al României s-a îngrăşat mult la toate cele trei sarcini, însă a reuşit să slăbească rapid cu sport şi alimentaţie corectă, aşa că poate fi luată drept exemplu.

Tot un fel de ”sală” se pot numi şi activităţile ei numeroase de peste zi, care o ajută să ardă caloriile, iar la acest capitol EBa nu prea are rival. De la primele ore ale dimineţii, aceasta îşi pregăteşte cei trei copii în funcţie de nevoile fiecăruia. Sofia şi Traian merg la grădiniţă, aşa că au nevoie de pacheţel, de haine pregătite, iar micuţa Anastasia, de biberon.

După ce îi duce la grădi, Elena merge la sală unde se antrenează mai bine de o oră, iar după ce îşi ia porţia de energie, se ocupă şi de afacerile familiei, cot la cot cu iubitul ei, Cătălin “Tomată”.

Celebra brunetă a fost surprinsă la pizzeria recent deschisă, din zona Piaţa Victoriei. Cătălin era deja acolo, încă de la deschidere, aşa cum face în fiecare zi. Aceasta şi-a salutat iubitul, a făcut câteva poze pentru promovarea locaţiei pe Instagram, apoi a socializat alături de câţiva prieteni, la un suc şi multe felii delicioase de pizza.

Cătălin ”Tomată” a gravitat în jurul ei şi este cât se poate de fericit că poate să aibă lângă el o femeie care nu doar că are grijă de copilaşi, ci se implică şi în activităţile de marketing ale afacerii. De fapt, ale afacerilor, pentru că EBa se ocupă de promovarea virtuală şi a restaurantului Noa, pe care îl deţine de mai mult timp iubitului ei. (click.ro)

Distribuie articolul