Egal pentru moral

de LM 0

Remiza dintre Pandurii şi CSM Poli Iaşi a fost una puţin scontată de lumea fotbalului românesc. „Anonimii lui Stoican” sau „puştii necunoscuţi care bat la poarta Ligii 1” au fost egalii lui Golubovic, Cristea sau Bole. O surpriză plăcută, semn că Pandurii se poate salva.

 

„Faptul că am marcat la meciul de debut îmi dă încredere pentru partidele următoare. Aveam nevoie de startul acesta! Am vorbit mult cu domnul Stoican înainte să iau această decizie. Mi-a spus că are nevoie de mine, iar eu aveam nevoie să joc. Am venit la Pandurii ca să îmi relansez cariera şi, sincer, îmi pare rău că nu am plecat mai devreme de la CFR Cluj!”, Sergiu Negruţ, jucător Pandurii.

 

„Echitabil”

La finalul meciului, antrenorul Flavius Stoican era mulţumit de randamentul elevilor săi. „Cred că am scos un egal cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sunt încrezători şi jucătorii mei, chiar dacă sunt tineri, am avut meciuri bune în cantonamentul din Antalya. Am făcut un meci bun, puteam scoate chiar mai mult, dar cred că este un rezultat echitabil. Să nu uităm că am întâlnit o echipă foarte, foarte bună”, a declarat Flavius Stoican.

Şi portarul Răzvan Stanca, căpitanul pandurilor, era mulţumit de randamentul colegilor săi. „A fost un meci destul de greu, ştiam că întâlnim o echipă destul de bună. Eu zic că pentru început ne-am descurcat onorabil. Sunt copii mulţi în echipă, sunt dornici de afirmare. Noi am încercat să nu primim gol, dar e bine că am scos un egal. E destul de greu să supravieţuim, vom vedea ce se va întâmpla în play-out. Banii probabil că vor veni, conducerea va face tot posibilul, oricum, copiii din această echipă trebuie să joace și să demonstreze că merită să rămână în Liga I” , a spus Stanca.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul