Eftemie Popescu: „Imaginea prăfuită a Medservmin nu este întâmplătoare”

de LM 0


„Imaginea prăfuită a Medservmin nu este întâmplătoare”, a comentat la Interviurile Infinit FM, consilierul ALDE Eftemie Popescu, cel care, de un an, a tot încercat să ajungă pe scaunul de manager.

Și după ultimul concurs, cel de-al treilea la care a participat, i s-a comunicat că n-a obținut punctajul necesar la proba interviu.

Popescu spune că a aflat, aproape în detaliu, intrigile de culise de la societatea aflată în portofoliul Complexului Energetic Oltenia. Crede că lipsa unui manager, care să ofere stabilitate firmei, are ca scop falimentarea Medservmin și privatizarea serviciilor medicale pentru minerit și energie. „Cunosc punctele slabe și tari ale acestei unități. Cunosc aproape tot, inclusiv intrigile de culise față de pericolul care paște această societate. Externalizare, faliment…Uitați-vă ce s-a întâmplat acolo în ultimul an. Imaginea prăfăuită nu este întâmplătoare. Pachetul de servicii oferit de Medservmin este atât de atractiv încât se aplică tot felul de strategii și tactici neortodoxe pentru a fi disponibilizat și ofertat. Postul de manager arată o vulnerabilitate a acestei instituții”, a spus Eftenie Popescu

Distribuie articolul