Durii vor un nou club Pandurii !

de LM 0

  • Se doreşte înfiinţarea unei echipe la nivelul Ligii a 4-a

 

La Pandurii Lignitul bate vântul falimentului. Sunt şanse infime ca acest club să mai activeze la nivelul Ligii a 2-a, şi asta din pricina faptului că nu va putea fi respectat planul de reorganizare şi graficul de plăţi. Marin Condescu este omul care a băgat Pandurii în Divizia A, el este cel care pune lacătul pe uşă!

Acum, tot mai mulţi vorbesc de înfiinţarea unui nou club care să aibă denumirea de Pandurii, unul care să o ia de jos, de la Liga a 4-a ! Incredibil, sunt şanse mari ca un stadion de 20 de milioane de euro să fie inaugurat cu un meci între Pandurii şi Petrolul Stoina sau Bustuchin !!! Aici am ajuns datorită „meseriaşilor”, mai bine zis a unor nenorociţi care şi-au bătut joc de brandul Pandurii!!!

 

Durii vor un nou club

Liga Suporterilor Durii, prin vocea lui Vali Peptenatu anunţă faptul că a solicitat în mod oficial constituirea unui alt club. Pe actualul, Peptenatu nu-l mai recunoaşte. „Am cerut în mod oficial printr-o adresă înfiinţarea unui club sportiv care să plece din Liga a 4-a. Membrii fondatori ai acestui club să fie Primăria Târgu-Jiu, CEO, Consiliul Judeţean şi noi, Liga Suporterilor Durii. Am promisiunile grupurilor PSD şi PNL din Consiliul Local că va trece acest proiect. Este un demers pentru oraş. Eu nu voi fi în conducere, vreau un om în AGA ca să ştim ce decizii se iau acolo”, spune Vali Peptenatu.

Mai mult, liderul galeriei Durii spune că s-ar găsi şi bani pentru funcţionarea clubului. „Primăria să vină cu baza sportivă, nu să dea bani. Sunt alţii care pot să dea bani. Nu mai vrem bugete fictive”, a comentat Vali Peptenatu, iniţiatorul acestui proiect de a înfiinţa o echipă la nivelul Ligii a 4-a.

 

Microbiştii au fost păcăliţi

Microbiştilor gorjeni le-au fost vândute iluzii. S-a vorbit de Liga 1, s-a vorbit de mutarea lui Juventus Bucureşti pe Municipal şi apoi transformarea acestei echipe în Pandurii. Fals! S-a mai vorbit de falimentul Pandurii Lignitul, dar mutarea unei alte echipe de Liga a 2-a la Târgu-Jiu care să devină Pandurii. Fals şi aici.

Ba chiar unii au mers mai departe şi au spus că Internaţional Băleşti va promova la Liga a 3-a, iar această echipă se va muta pe Municipal şi va deveni Pandurii Internaţional. Iarăşi, fals. Doar vorbe, vorbe menite să-i înşele pe cei care iubesc fotbalul necondiţionat! Ei bine, oamenii cu putere de decizie nu fac nimic, nu-i interesează absolut deloc fenomenul fotbalistic. La o adică, poate au şi dreptate, sportul le aduce voturi, dar nu mai e campanie electorală, iar eşecurile din sport le aduc deservicii la nivelul imaginii…

Sunt şanse reale să nu avem echipă nici măcar la Liga a 4-a, acesta este adevărul!

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul