Dureri de cap pentru Stoican. Extracomunitarii nu pot juca!

de LM 0

  • Gorjenii au probleme cu legitimare jucătorilor extracomunitari

 

Sunt probleme mari în tabăra pandurilor înaintea redebutului de campionat. Chiar antrenorul Flavius Stoican spune că nu va putea miza pe trei jucători importanţi, trei jucători care în mod normal ar fi avut şanse mari să fie titulari. Motivul pentru care gorjenii nu pot miza pe cei trei ţine de probleme legate de legislaţie, ei fiind jucători extracomunitari. Pentru a-i legitima, gorjenii trebuie să găsească un „artificiu” în lege.

 

Cine nu joacă

Pentru meciul cu CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican nu va miza pe trei jucători. Este vorba de fraţii Ericoo şi Elton da Silva, dar şi Samsun. Cei trei nu şi-au obţinut permisul de muncă în România, procedurile fiind foarte greoaie, aşa că vor sta în tribună la meciul de vineri. „Sunt câteva situaţii care îmi dau bătăi de cap. Mă refer la jucătorii extracomunitari, fraţii da Silva şi Samsun. Sunt trei jucători importanţi pentru mine, erau în viziunea mea titulari în această partidă. Ei au ceva probleme cu viza şi permisele de muncă, sigur nu vor juca”, a  declarat Flavius Stoican.

 

Emoţii şi cu Ene

În plus, Stoican s-a mai ales şi cu o altă durere de cap, fundaşul Cornel Ene acuzând o problemă medicală. Totuşi, antrenorul speră ca până la ora de start a partidei să aibă posibilitatea de a-l recupera medical. „Mai avem o problemă, Cornel Ene, un jucător în care îmi puneam speranţă, sper să fie apt la ora jocului”, a mai punctat Flavius Stoican.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul