După Bobaru, Cotojman anunță că ia în calcul o candidatură la parlamentarele de anul viitor

de LM 0


După Bobaru, Cotojman anunță că ia în calcul o candidatură la parlamentarele de anul viitor. La Partidul Național Liberal Gorj au început discuțiile despre liste. Primarul din Bumbești-Jiu vrea primul loc la parlamentare. Constantin Bobaru zice că a fost invitat să candideze atât de proprii colegi cât și de partide mai mici, care-l vor vârf de lance în bătălia de foc de anul viitor. Liviu Cotojman vrea și el să candideze. Edilul din Roșia de Amaradia zice că vechimea în partid și rezultatele obținute îl recomandă pentru o candidatură.

Deși lăsa impresia că nu-l mai interesează o candidatură la parlamentare, declarând în ultima emisiune la Radio Infinit că, pentru el, un astfel de tren a trecut, Constantin Bobaru pare că s-a răzgândit. Edilul liberal din Bumbești-Jiu a primit oferte de la alte formațiuni politice, propunându-i-se chiar primul loc pe listă.

În 2016, primarul din Bumbești-Jiu și-a dorit să fie inclus pe lista PNL pentru parlamentare, cerând locul 1 la Senat sau locul 2 la Deputați. Constantin Bobaru susține că, acum, inclusiv colegi din conducerea PNL Gorj i-ar fi propus să candideze în 2020.

Liviu Cotojman, primarul de la Roșia de Amaradia, zice că s-a deschis competiția în PNL Gorj pentru listele din 2020, pentru alegerile locale și parlamentare. Și Cotojman ia în calcul o candidatură la alegerile parlamentare. Crede că sunt multe aspecte care-l recomandă să obțină un loc pe listă.

Distribuie articolul