Dumitraşcu renunţă la şefia ISU şi îşi compară activitatea cu patru mandate de parlamentar

de LM 0

isu-gorj-dumitrascu

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, colonelul Liviu Dumitraşcu, a anunţat că se va retrage de la şefia unităţii. Dumitraşcu se va pensiona, după ce a activat timp de 32 de ani ca ofiţer, din care jumătate a avut funcţii de conducere. De asemenea, timp de 12 ani, Liviu Dumitraşcu a condus ISU Gorj, perioadă în care a colaborat nu mai puţin de 11 prefecţi care s-au perindat la Prefectura Gorj.

„Din cei 32 de ani, 16 au fost în funcţii de conducere. Am lucrat cu 11 prefecţi, dacă am numărat bine. Am reuşit să rezist 16 ani în funcţii de conducere. La cât de greu este să conduci un astfel de serviciu, când de multe ori vieţile cetăţenilor sunt în prim planul activităţilor de intervenţie şi salvare, aş putea echivala activitatea cu patru mandate de parlamentar”, a spus Dumitraşcu.

Un deputat sau un senator nu s-ar putea compara niciodată cu un specialist în salvări de vieţi şi bunuri, indiferent de numele acestuia. Până la numirea unui nou şef al ISU Gorj, Aurelian Şuţă va coordona activitatea instituţiei, Ministerul Afacerilor Interne urmând să organizeze un concurs pentru ocuparea funcţiei deţinute până astăzi de Liviu Dumitraşcu.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul