Duel șoc în sferturile Cupei Dolce Vita ! Finala e duminică la ora 13

de LM 0


Cupa Dolce Vita își va afla câștigătoarea duminică. Până atunci, sâmbătă în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu sunt programate jocurile din sferturile de finală și semifinalele competiției. Duelul șoc din sferturi este cel dintre liderul campionatului, Dream Team și locul secund, ISU Gorj.

Cupa Dolce Vita, ajunsă la ediția cu numărul 7, și-a consumat în week-end-ul precedent jocurile din faza grupelor. Din 12 echipe aflate la start, au mai rămas 8 în competiție. Sâmbătă de la ora 11 sunt programate sferturile de finală, cel mai tare duel fiind cel dintre primele două clasate în campionat, Dream Team și ISU Gorj. Dream Team este și deținătoarea trofeului, după ce în finala de anul trecut a învins Real Târgu-Jiu.

În urma tragerii la sorți de miercuri, finalista Real Târgu-Jiu va juca împotriva echipei Provincialii, Primăria Bîlteni va întâlni Mica Frăție iar un duel de tradiție aduce față în față echipele Peppy Dolce Vita și Minprest Rovinari. Semifinalele sunt programate pentru sâmbătă seara de la orele 20 și 21 iar finala va avea loc duminică de la ora 13.

Câștigătoarea Cupei Dolce Vita va avea dreptul de a participa la ediția 2018 a Cupei României, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Sferturi de finală, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă

Ora 11:00 – Real Târgu-Jiu – Provincialii

Ora 12:00 – Dream Team Târgu-Jiu – ISU Gorj

Ora 13:00 – Primăria Bîlteni – Mica Frăție

Ora 14:00 – Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu – Minprest Rovinari

În Campionatul Primăriilor, sâmbătă este ziua ultimelor meciuri din acest tur de campionat. Etapa cu numărul 11 aduce două dueluri extrem de interesante. Liderul Târgu-Cărbunești întâlnește echipa de pe locul 3, Fărcășești, iar locul secund, Telești joacă împotriva celor de la Turburea, locul 5 în campionat. Ambele meciuri sunt foarte importante în economia clasamentului la final de tur, clasament în care cei de la Târgu-Cărbunești au acum un avans de 5 puncte față de Telești.


Etapa 11 (ultima a turului), Campionatul Primăriilor din Gorj, sâmbătă

Ora 15:00 – Cîlnic – Bălănești

Ora 16:00 – Fărcășești – Târgu-Cărbunești

Ora 17:00 – Turburea – Telești

Ora 18:00 – Bumbești Jiu – Turceni

Ora 19:00 – Drăguțești – Motru

După o pauză de iarnă de 7 săptămâni, duminică revine pe terenul de minifotbal și Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj.

Etapa 10, Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj, duminică

Ora 15:00 – România Hidro Service – FC Anna

Ora 16:00 – Marckon – Succes Nic Com

Ora 17:00 – I.J.J. Gorj – Macofil

Ora 18:00 – Acvila – Carrefour Târgu-Jiu

Toate jocurile din competițiile organizate de ACS Minifotbal Gorj sunt transmise în direct pe canalul de Youtube „Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj”. Abonați-vă la canal pentru a fi în permanență la curent cu activitățile de minifotbal din Complexul Dolce Vita.

Distribuie articolul