Dream Team e de neoprit ! A cucerit pentru a treia oară la rând Cupa Dolce Vita la minifotbal !

de LM 0


Dream Team e de neoprit ! Campionii de la minifotbal au mai câștigat un trofeu în Complexul Dolce Vita. Cupa Dolce Vita este iarăși în colecția celor de la Dream Team după victoria din finala cu Mica Frăție.

S-a încheiat o nouă competiție de minifotbal organizată în Complexul Dolce Vita. Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, a adunat la start cele 12 echipe înscrie în Campionatul Județean de Minifotbal. Week-end-ul a început sâmbătă dimineața cu faza sferturilor de finală în care s-au înregistrat următoarele rezultate:

Sferturi de finală, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă
Real Târgu Jiu – Provincialii 3-0
Dream Team Târgu Jiu – ISU Gorj 4-2
Primăria Bîlteni – Mica Frăție 1-3
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Minprest Rovinari 7-3

Sâmbătă seara s-au jucat și semifinalele competiției, fază în care a avut un loc un meci extrem de interesant între campioana Dream Team și vicecampioana Peppy Dolce Vita. Campionii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Barbu și Al-Ioani și totul părea jucat, însă Avramescu a punctat de două ori pentru Dolce Vita și a împins duelul la loviturile de la 7 metri. Dream Team a punctat de 3 ori iar singurul care a ratat de la Dolce Vita a fost același Avramescu, înger și demon pentru echipa sa.

În cealaltă semifinală, a avut loc o mică surpriză. Real Târgu Jiu a fost învinsă, scor 4-7, de Mica Frăție. Astfel, cei de la Mica Frăție, debutanți în campionat în acest sezon, au bifat prima lor finală la chiar prima participare.

Semifinale, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă

Dream Team Târgu Jiu – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 2-2 (5-3) după executarea loviturilor de la 7 metri
Mica Frăție – Real Târgu Jiu 7-4

Finala s-a jucat duminică la ora 13 și a pornit cu Dream Team din postura de favorită. Campionii au început în forță meciul și au marcat de două ori prin fostul jucător al naționalei României de futsal, Ion Al-Ioani, dar Mica Frăție a echilibrat jocul și a redus din handicap prin Alin Popescu. Tot Al-Ioani a avut însă ultimul cuvânt și a punctat pentru 3-1, scor care a rămas pe tabelă până la final.

Finala, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, duminică
Dream Team Târgu Jiu – Mica Frăție 3-1 (goluri: Al-Ioani (3) respectiv Popescu)

Finala a fost urmată de festivitatea de premiere în care au fost premiate cele două echipe dar și cei mai buni jucători ai turneului. Pentru Dream Team este cea de-a treia Cupă Dolce Vita consecutivă câștigată și cel de-al șaptelea trofeu consecutiv obținut în Complexul Dolce Vita (2 campionate, 3 Cupe Dolce Vita și 2 Cupe ale Porcului).

Listă premiere, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a

Locul I – Dream Team Târgu Jiu (Cupă trofeu, medalii de aur, diplomă), 2 bax-uri de bere din partea Ursus și 1 bax de suc din partea Pepsi
Locul II – Mica Frăție (medalii de argint, diplomă), 1 bax de bere din partea Ursus și 1 bax de suc din partea Pepsi
Jucătorul Turneului – Ion Al-Ioani (Dream Team Târgu Jiu), trofeu individual, diplomă și un mini-bax de bere Ursus
Portarul Turneului – Andrei Paștiu (Mica Frăție), trofeu individual, diplomă și un mini-bax de bere Ursus
Diplome de participare – Real Târgu Jiu, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, Provincialii, ISU Gorj, Primăria Bîlteni, Minprest Rovinari, Primăria Rovinari, Karma Târgu Jiu, Farmacia Victoria și Profi Târgu Jiu

În urma acestui succes, Dream Team Târgu Jiu va primi, din partea Asociație Club Sportiv Minifotbal Gorj, dreptul de a participa la turneul final al Cupei României, turneu organizat de Federația de Minifotbal din România în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Sâmbătă în Complexul Dolce Vita au avut loc și jocurile etapei a 11-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. În cele mai interesante jocuri ale rundei, Primăria Fărcășești a învins liderul Primăria Târgu Cărbunești cu scorul de 6-3 iar Primăria Turburea a trecut de campioana, Primăria Telești, cu 4-2. Cei de la Fărcășești s-au bazat și pe serviciile lui Nicki Pîrvulescu, jucător la Pandurii și Albert Cîrciumaru, în timp ce Turburea a câștigat meciul cu 3 goluri în ultimele 4 minute.

Etapa 11, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă
Cîlnic – Bălănești 6-8
Fărcășești – Târgu Cărbunești 6-3
Turburea – Telești 4-2
Bumbești Jiu – Turceni 0-3
Drăguțești – Motru 3-9
Albeni – Roșia de Amaradia 3-0

Duminică au revenit la lucru și echipele din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. A fost o etapă cu victorii ale favoritelor în timp ce meciul dintre România Hidro Service și FC Anna a fost amânat.

Etapa 10, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj

Marckon – Succes Nic Com 3-15
I.J.J. Gorj – Macofil 3-0
Acvila – Carrefour Târgu Jiu 2-7
România Hidro Service – FC Anna (AMÂNAT)

Distribuie articolul