Dream Team a luat CUPA

de LM 0

Dream Team, câștigătoarea celei de-a VII-a ediții a Cupei “Dolce Vita” la minifotbal.

În wekeend, în cadrul complexului sportiv din Parcul Central din Târgu-Jiu s-au desfășurat fazele finale ale competiției. În semifinale s-au calificat Dream Team, Peppy Doce Vita, Mica Frăție și Real Târgu-Jiu. Finala a pornit cu Dream Team din postura de favorită. Campionii au început în forță meciul și au marcat de două ori prin fostul jucător al naționalei României de futsal, Ion Al-Ioani, dar Mica Frăție a echilibrat jocul și a redus din handicap prin Alin Popescu. Tot Al-Ioani a avut însă ultimul cuvânt și a punctat pentru 3-1, scor rămas pe tabelă până la final.

Finala a fost urmată de festivitatea de premiere. Cele două echipe dar și cei mai buni jucători ai turneului au primit medalii, diplome și baxuri de bere și suc.

Pentru Dream Team a fost cea de-a treia Cupă consecutivă câștigată și cel de-al șaptelea trofeu consecutiv obținut în Complexul Dolce Vita(2 campionate, 3 Cupe Dolce Vita și 2 Cupe ale Porcului).

Finaliștii de la Mica Frăție au obținut, prin jucătorul Andrei Paștiu, titlul de portarul turneului.

Dream Team Târgu-Jiu va participa la turneul final al Cupei României, organizat de Federația de Minifotbal din România în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Distribuie articolul