Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, susținere neașteptată pentru Udrea: «E inuman ce i se întâmplă»

de LM 0


Dragoș Dolănescu ocupă o funcție importantă, de deputat în Parlamentul din Costa Rica. În plus, pentru că are aceeași naționalitate cu Elena Udrea și Alina Bica, arestate în Costa Rica, a fost expus unor șiruri de întrebări despre cele două femei.

Dragoș Dolănescu a evitat cât a putut să-și asocieze numele cu Elena Udrea și Alina Bica, și înainte, dar mai ales după ce au fost ridicate de Interpol din San Jose. Deputat în parlamentul din Costa Rica, fiul regretatului cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu nu a scăpat însă de tirul de întrebări venit în special din partea jurnaliștilor.

„Show a fost de când Udrea a ajuns aici. Au venit mai mulți și m-au întrebat dacă eu le-am adus în Costa Rica. Le-am zis că nu le cunosc personal, pentru că acesta este adevărul. Dacă aș fi avut vreo relație cu ele, aș fi fost chemat și eu să dau declarații. Cu siguranță, au fost tot timpul urmărite. Nu le știu nici anturajul, nu am nici o legătură cu ele”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Libertatea.

Acesta a adăugat că locuiește la 20 de kilometri de capitala în care au fost arestate cele două: „Eu stau în altă provincie. Atunci eram în San Jose, pentru că fac naveta ca să ajung la muncă. Distanța între localitatea unde stau eu și Capitală este de vreo 20 de kilometri”.

Chiar dacă nu le cunoaște, Dragoș Dolănescu spune că îi pare rău de situația în care se află Elena Udrea și Alina Bica.

„Îmi pare rău de aceste două femei. Nu-i deloc ușor să fii în pușcărie la mii de kilometri de țară. Acasă ai prieteni, aici nu au pe nimeni. Vorbesc acum în calitate de creștin. Elena Udrea abia născuse. Nu-i deloc uman prin ce trece. Pentru ea e o tragedie”, a adăugat politicianul. (libertatea.ro)

Distribuie articolul