Dragoş Dolănescu contraatacă. Vorbe grele la adresa fratelui său: “Nu are foarte multe cuvinte în dicţionar”

de LM 0


Ionuţ Dolănescu şi Dragoş nu au îngropat securea războiului, iar între ei încă există un foc mocnit. După ce Ionuţ Dolănescu şi-a numit fratele “nulitate”, Dragoş a intrat în direct în cadrul emisiunii “Agenţia VIP” şi a oferit câteva declaraţii pe marginea acestui subiect.

Dragoş Dolănescu a relatat că acesta este caracterul fratelui său şi că o dată cu trecerea timpului se va vedea şi mai bine ce fel de om este.

“Mai mult vorbeşte despre el, decât despre mine. Întotdeauna am fost întrebat de ce nu locuiesc în România, dar decât să trăiesc cu un nume mare în spate, numele lui tată, eu am ales să vin în Costa Rica să văd ce pot să fac. Tata e recunoscut ca un mare compozitor şi interpret. El a fost un tată extraordinar, un patriot. Dar…asta e Ionuţ şi ăsta e caracterul lui. Când vor trece anii i se va vedea mai bine caracterul. Nu are foarte multe cuvinte în dicţionarul lui intelectual, pentru fratele meu, mama mea care e medic ginecolog, pentru el e o nulitate. Dacă nu îl chema Ionuţ Dolănescu şi ar fi trebuit să o ia de ala 0 ar fi reuşit? Data viitoare poate discutăm despre alte subiecte decât Ionuţ şi declaraţiile lui de prost gust” a declarat Dragoş Dolănescu. (spynews.ro)

Distribuie articolul