Dragoş Bucurenci a fost dat afară dintr-o emisiune, după ce l-a contrazis pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

de LM 0


Dragoş Bucurenci susţine, într-o postare pe Facebook, că a fost dat afară dintr-o emisiune de la Realitatea TV, realizată de fiica lui Maricel Păcuraru.

„Nu-mi vine să cred că asta s-a întâmplat în România zilelor noastre. În pauza publicitară, Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii „Acasă la oamenii Realităţii”, mi-a cerut să plec din platou pentru că am îndrăznit să-l contrazic pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române şi s-o întreb de ce călătoreşte cu avionul duminica dimineaţă când credincioşii adevăraţi merg la slujbă. Revin cu detalii după ce-mi revin din şoc“, a scris Bucurenci pe pagina sa de Facebook, după ce a părăsit emisiunea prezentată de Alexandra Păcuraru, fiica unuia dintre patronii televiziunii de ştiri. Unul din subiectele discutate în emisiune a fost homosexualitatea.

Dragoş Bucurenci, în vârstă de 36 de ani, este jurnalist, activist civic şi consultant în comunicare. În 2014, a făcut parte din cabinetul Comisarului European pentru Politică Regională Corina Creţu, dar a renunţat la colaborare după un an. (libertatea.ro)

Distribuie articolul