Dragnea dă asigurări că ”drumul expres Craiova – Târgu Jiu este bugetat și se va face”

de LM 0


”Drumul expres Craiova – Târgu Jiu este bugetat și se va face”, au dat asigurări, duminică, la Târgu-Jiu, Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu.

Cea din urmă, deși n-a prins portofoliul de ministru al Transporturilor, fiind refuzată de patru ori de președintele Klaus Iohannis, va fi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură.

Liviu Dragnea a declarat că i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să aibă în vedere și traficul aglomerat de pe DN 67, care face legătura între Târgu-Jiu și Drobeta Turnu Severin.

Drumul expres dintre Craiova și Târgu-Jiu este doar în faza începerii studiilor de fezabilitate, Dragnea dând asigurări că sprijină realizarea acestuia cât mai repede.

Lia Olguța Vasilescu a fost prezentă la conferința de alegeri a PSD Gorj alături de soțul său, Claudiu Manda. Fostul primar al Craiovei a declarat că realizarea drumului expres poate ajuta regiunea Olteniei să scape de sărăcie.

Noul președinte al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a ținut să-i mulțumească în mod expres lui Liviu Dragnea pentru că susține proiectul drumului expres.

Distribuie articolul