Dragnea are echipă de susţinători la PSD Gorj

de LM 0

Liderul social-democrat Liviu Dragnea este susţinut puternic de PSD Gorj, în ciuda tensiunilor din partid şi din ţară  Cu toate că la nivel central se vorbeşte despre o scindare a partidului, la Gorj, social-democraţii anunţă că rămân de partea lui Liviu Dragnea şi, mai mult decât atât, neagă faptul că ar exista riscul ruperii partidului. „Nu s-a discutat de separarea în partid a unor lideri care să formeze altă structură. Opinii diferite avem. .Nu cred că există partid unde să nu fie puncte de vedere. Când ieşim cu un punct de vedere al partidului este altceva. Niciun lider de la Gorj nu are o altă opinie în ceea ce priveşte susţinerea liderului PSD, Liviu Dragnea”, a menţionat Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu.

 

„Nu e vorba de aşa ceva”

Scandalul din PSD a apărut după ce edilul municipiului din Iaşi, Mihai Chirică, a fost singurul social-democrat care s-a declarat împotriva Ordonanţelor susţinute de Liviu Dragnea. De aici a pornit şi zvonul că PSD ar urma să se divizeze.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ciprian Florescu, nu crede însă că există acest risc: „Nu este vorba de aşa ceva. Am văzut şi eu informaţiile în presă. Este ceva neobişnuit. Aş fi ştiut dacă era ceva concret. În momente dificile, PSD trebuie să se unească şi să arate că este o forţă”, a mai spus Florescu de la PSD Gorj.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul