Două directoare cu ștate vechi în Primărie, aproape să fie demise de Romanescu!

de LM 0


Decizie-ȘOC în Primăria Târgu-Jiu. Două dintre cele mai cunoscute directoare, Narcisa Cristea și Ermina Pasăre, au primit calificativul NESATISFĂCĂTOR de la primarul Marcel Romanescu și ar putea fi date afară. Ce doi viceprimari PSD cred că este o răzbunare și o încercare a edilului liberal de a distrage atenția de alte subiecte, mai grave. Adrian Tudor acuză că oameni din jurul lui Romanescu ”se înfruptă din banul public” și anunță că va face o prezentare în consiliul local.

Narcisa Cristea, șefa Direcției Economice și Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism și Amenajarea Teritoriului au primit calificativul NESATISFĂCĂTOR din partea primarului Marcel Romanescu, pentru activitatea din 2018. Dacă nu vor avea câștig de cauză în instanță, vor fi date afară din primărie. Romanescu nu vrea să spună ce anume le impută celor două directoare.

Marcel Romanescu spune că îi evaluează, în această perioadă, pe toți șefii din Primăria Târgu-Jiu.

Viceprimarul Adrian Tudor acuză că primarul Marcel Romanescu acționează ”pentru a câștiga capital de imagine, riscând să distrugă vieți”. Social-democratul zice că Narcisa Cristea are niște bani de încasat, după ce a câștigat procesul cu ANAF-ul, bani pe care ar trebui să-i dea primarul din buzunar.

Tudor anunță că va fi prezentată o informare în consiliul local, privind modul în care primarul Romanescu a cheltuit banul public. Viceprimarul PSD este convins că nu sunt motive întemeiate de demitere a celor două directoare.

Și viceprimarul Aurel Popescu este de părere că Marcel Romanescu încearcă să deturneze atenția publică, prin sancționarea lui Cristea și-a lui Pasăre. Spune că edilul a luat decizia singur, fără consultări cu viceprimarii.

Marcel Romanescu nu vrea să răspundă la acuzațiile celor doi viceprimari. Edilul dă asigurări că interesul său este acela de a debloca activitatea în Direcția Economică și la Urbanism.

Distribuie articolul