Donații pentru Spitalul Rovinari

de LM 0

rovinari

Spitalul din Rovinari a primit donaţii în aparatură medicală şi materiale de construcţie din partea unei fundaţii din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara. Este vorba despre fundația Casa Speranței care, împreună cu Dr. Karl Koch, a adus la spitalul din Rovinari de la paturi și dispozitive de deplasare pentru bolnavi, până la cărucioare cu rotile și diferite materiale pentru renovarea spitalului.

Robert Filip, primarul din Rovinari, a declarat că nu este pentru prima dată când fundația amintită face astfel de donații către unitatea medicală din oraș, bunurile fiind de mare ajutor pentru bolnavii internați în spital.

Ajutoarele sunt oferite de către Fundaţia din Vulcan şi de către domnul Koch. Este cetăţean de onoare al oraşului Rovinari. Am primit vopsea lavabilă, cadre pentru paturi, paturi. Vom lucra la interior pentru că avem vopsea pentru o mie de metri pătraţi, să renovăm. Nu este pentru prima dată când fundaţia face astfel de donaţii pentru spitalul din Rovinari”, a declarat primarul Filip.

(C.S.)

Distribuie articolul