DJ Câmpu Mare – Prigoria – Alimpești va fi modernizat. Iuliana Iliescu: „Mă bucur foarte mult, e foarte degradat”

de LM 0


Veste bună de la Consiliul Județean. Președintele Cosmin Popescu a semnat, joi, contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 675B Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești. Bugetul alocat investiției depășește 76 de milioane de lei. Drumul are o lungime de 25 de kilometri și ar trebui să fie reabilitat în 44 de luni.

„Este o mare bucurie pentru locuitorii de la Prigoria, chiar și eu am făcut anunțul pe pagina oficială. Acest drum străbate toată comuna Prigoria, de la Albeni la Alimpești, era drumul cel mai circulat, noi am mai încercat să-l pietruim, să-l aranjăm dar noi nu aveam acces la acest drum. Este într-o stare foarte avansată de deteriorare, au fost și alunecări de teren la podețe, nu știu cum voi trece această iarnă, când va fi și deszăpezit. Nu se poate circula în condiții de iarnă. Mă bucur extraordinar de mult că se vor face aceste lucrări”, a spus Iulian Iliescu.

Iuliana Iliescu are ambiția să finalizeze lucrările la rețeaua de canalizare, înainte ca drumul județean să fie reabilitat. Speră să primească fondurile necesare de la Ministerul Dezvoltării.

Distribuie articolul