Divorțează după 3 luni! Bianca Drăguşanu, sătulă de bătăi

de LM 0

În sfârşit s-a desluşit misterul unei veşti bombă pe care Bianca Drăguşanu o avea de împărtăşit prietenilor ei de pe reţelele sociale. Blondina spunea, în urmă cu aproape o săptămână, că în curând se vor afla toate detaliile poveştii ei de dragoste cu Alex Bodi şi se referea de fapt la divorţ. Bianca Drăguşanu a depus miercuri (30 octombrie) actele la notar, după doar trei luni de mariaj şi un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să redevină o femeie liberă. A depus actele de divorţ la notar şi este hotărâtă să pună punct mariajului cu Alex Bodi după mulşte episoade de violenţă din partea soţului ei. În urmă cu aproape o săptămână, Bianca spunea că în curând va dezvălui detalii picante din relaţia ei. Atunci, toată lumea s-a gândit că blondina este însărcinată şi urmează să-i ofere lui Bodi un copil, însă lucrurile nu stăteau nici pe departe aşa.

“Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria, ironic, Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu Alex Bodi.

În fapt, Bianca a notat acele rânduri după un alt episod de violenţă în cuplu.

“Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţe, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv” au declarat apropiaţi ai Biancăi Drăguşanu.

Surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat pentru Click! că blonda a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, acuzând dureri.

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 3. Imediat după ceremonie, blondina povestea că a luat această decizie în mare secret. Nici părinții celor doi nu au știut că urmează să-şi unească destinele.

“Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate. Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

Distribuie articolul