DINAMO: „Meciul cu Pandurii este cel mai greu pentru noi”

de LM 0

Mai este o săptămână până la duelul dintre Pandurii şi Dinamo, dar deja lumea freamătă. Dinamo s-a apropiat de zona de play-off după victoria din meciul cu CSU Craiova. O victorie în faţa pandurilor asigură dinamoviştilor în proporţie de 99% prezenţa în primele şase la finalul sezonului regulat. Aşadar, meciul cu echipa gorjeană pare să fie ca o finală, o finală foarte uşoară la prima vedere şi asta pentru că există o diferenţă enormă de valoare între dinamovişti şi gorjeni. Este cel mai dezechilibrat duel dintre cele două echipe din istoria confruntărilor din Liga 1 dintre cele două echipe. Şi cu toate astea, meciul de duminica viitoare este catalogat de dinamovişti drept un meci foarte greu!

 

Suflă în iaurt să nu se ardă

Pandurii pare victima perfectă pentru Dinamo în Liga 1. Meciul de duminică are o mare favorită, însă antrenorul lui Dinamo trage semnalul de alarmă după victoria cu CSU Craiova. „Pandurii? E o echipă incomodă, o echipă bine organizată şi aşezată în teren de Flavius Stoican. Nu avem deloc meci uşor cu ei la Severin. E un meci mai greu decât l-am avut cu CSU Craiova. Dacă nu vom fi concentraţi, vom avea mari probleme cu echipa aia”, a fost reacţia lui Cosmin Contra la finalul partidei câştigată în faţa Craiovei. Acelaşi antrenor vrea ca elevii lui să fie super concentraţi pentru duelul cu necunoscuţii de la Pandurii. „În fotbal se pot întâmpla multe. Dacă intrăm relaxaţi, putem avea surprize. O să le explic băieţilor că până acum nu am realizat nimic. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ, a mai declarat Cosmin Contra.

 

Mai avem o finală de jucat şi fac un apel la jucători. Să-şi bage minţile în cap, pentru că meciul cu Pandurii o să fie cel mai greu, nu vreau să văd relaxare. Cosmin ştie sigur acest lucru şi o să lucreze cu băieţii”, Adrian Mutu, şef Dinamo.

 

Când şi unde se joacă

În mod clar, mai multe meciuri din ultima etapă a sezonului regulat se vor juca la aceeaşi oră deoarece în lupta pentru play-off sunt angrenate mai multe echipe decât locurile disponibile. Pandurii va evolua cu Dinamo la Severin, însă tot acolo şi-ar fi dorit să joace şi CSU Craiova cu Gaz Metan Mediaş, o altă finală pentru play-off, pentru că pe Extensiv nu există nocturnă, iar meciul va fi programat pentru duminică seara de la ora 20.00. Există totuşi varianta ca pe Extensiv să fie adusă o instalaţie de nocturnă mobilă.

În mod sigur şi meciul CFR Cluj – Viitorul se va juca tot duminică de la ora 20.00, la fel ca şi meciul Astra-FC Botoşani. Aşadar vor fi patru meciuri la aceeaşi oră, un mare interes pe marginea acestor confruntări.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul