Dezvăluire incredibilă! Gabriel Trifu s-a mutat la amantă. Cum a reacţionat Catrinel Sandu

de LM 0


Înainte de anul nou, Catrinel Sandu a făcut anunţul neaşteptat! Vedeta s-a despărţit de tatăl copiilor săi, de tenismenul Gabriel Trifu. Motivul este acela că soţul vedetei o înşală cu o altă femeie, iar, potrivit unor surse, aceasta a plecat deja de acasă pentru a locui cu amanta.

Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu s-au căsătorit în anul 2006, iar în următorul an s-au mutat în Florida, unde au avut parte de o relaţie frumoasă, Catrinel Sandu aducând pe lume şi două fetiţe minunate.

Dar, Catrinel Sandu a aflat că soţul ei s-a îndrăgostit de altă femeie, cu care acesta a avut mult timp o relaţie, în pararel. Aceasta a menţionat că nu mai formează cu adevărat un cuplu, încă din 2016, astfel, relaţia dintre soţul ei şi cealaltă femeie pare a fi una serioasă

Gabriel Trifu ar fi plecat deja de acasă şi a lăsat-o pe Catrinel Sandu singură, doar cu fetiţele. Fostul tenismen s-ar fi mutat deja cu amantă, iar Catrinel Sandu a decis să îşi îndrepte toată atenţia spre fetiţele ei, Sara şi Lara, şi a rămas să locuiască împreună cu ele.

Alături de Catrinel Sandu sunt şi părinţii acesteia care au plecat în Florida, încă din luna noiembrie, pentru a-i oferi suportul fiicei lor, în această situaţie delicată. Aceştia o ajută cu creşterea fetiţelor, care sunt foarte apropiate de bunicii materni. (spynews.ro)

Distribuie articolul