Dezamăgit de România, Mihai Trăistariu decis să reprezinte altă țară. „M-am gândit mult”

de LM 0


Mihai Trăistariu este dezamăgit după rezultatul voturilor din finala preselecției naționale a Eurovision 2018, însă nu se lasă și spune că va lupta, în continuare, pentru visul său.

Mihai Trăistariu s-a declarat dezamăgit de felul în care s-au strâns voturile, lăsând să se înțeleagă că nu ar fi fost într-un mod corect. Chiar dacă este supărat că nu a câștigat, Mihai Trăistariu nu renunță la dorința sa de a fi din nou pe scena de la Eurovision și are planuri mari pentru anul viitor.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihai Trăistariu a precizat că ar vrea să reprezinte chiar și altă țară, însă se mai gândește la ceea ce va face exact.

„M-am gândit mult și… pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunț de pe acum, ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot…iar tu rămâi cu…promovarea!

Varianta 2: Particip pentru altă țară cu o piesă WOW…indiferent dacă e lentă sau ritmată…Iar aici am mai multe variante! Doar că…Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo șase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Și invitat în zeci de emisiuni Tv și radio…Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul Eurovision…interpreti străini…DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea…Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm…Să Văd…În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision… Fie pentru România…fie pentru altă țară…”, a scris Mihai Trăistariu despre viitoarea sa participare la Eurovision.

Mihai Trăistariu a concurat pentru a 9-a oară la Eurovision, de data aceasta cu melodia ”Heaven”. (spynews.ro)

Distribuie articolul