Dezamăgit de Eurovision, Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală ! Artistul a trecut la muzică lăutărească

de LM 0


Mihai Trăistariu a luat câteva decizii neaşteptate. Artistul își va face din nou implant de păr şi, totodată, are un nou proiect muzical şi va cânta melodii alături de un taraf.

Mihai Trăistariu a fost invitat în emisiunea „Răi da Buni” şi a vorbit despre cele mai noi proiecte din viaţa sa. Artistul îşi va face un nou implant de păr, dar, totodată, este implicat într-un proiect muzical şi va cânta melodiile sale celebre, alături de un taraf.

„Îmi voi face un nou implant de păr. E greşeala doctorului. A spus un doctor că un om poate să îşi facă 6 implanturi de păr în viaţă. Acesta e al patrulea, deci mai am două de rezervă, dar în faţă nu mai umblu. Pregătesc un proiect nou, ei m-au contactat , e vorba de un taraf din Bucureşti, m-au contactat să facem o piesă, două, trei, să lucrăm mai multe piese şi am făcut un remix la Tornero, făcut cu taraf. Mi s-a părut inedit să vin cu altceva şi să-i dau piesei altă formă. Viaţa privată este foarte ok, în rest”, a declarat Mihai Mihai Trăistariu. (spynews.ro)

Distribuie articolul