Destinaţii romantice perfecte pentru un city break de Valentine’s Day

de LM 0


Februarie este considerată luna iubirii, iar călătoriile sunt o bună modalitate de a-ţi bucura partenerul. Un city break romantic ar putea fi cadoul perfect de Valentine’s Day sau de Dragobete.

Echipa FlixBus a venit cu trei recomandări de oraşe pe care cel mai frumos le poţi explora în doi.

În plus, ele sunt aproape de noi, iar costurile reduse de transport îţi oferă ocazia să te bucuri de o Zi a Îndrăgostiţilor demnă de un cuplu regal: o cină într-un restaurant special, plimbări lungi, vizite la spa şi cadouri minunate pentru jumătatea ta.

Praga

Praga este considerată o mică bucată de paradis medieval de către romanticii din întreaga lume. Atmosfera romantică a oraşului poate fi resimţită vizitând Castelul Praga şi atracţiile din apropiere. Seara, îţi recomandăm o plimbare în zona Catedralei Sfântul Vitus şi prin grădinile regale pentru a te bucura de luminile spectaculoase.

Pentru un weekend perfect nu uita să puneţi în bagaj şi costumul de baie. Dacă vrei să îmbini două activităţi distractive, o baie în bere, urmată de o sesiune de relaxare, atunci nu rata spa-urile cu bere din Praga.

Budapesta

Budapesta este cel mai bun loc din Europa în care poţi sărbători Valentine’s Day dacă dispui de un buget limitat, fiind una dintre cele mai accesibile destinaţii, dar şi unul dintre cele mai romantice oraşe.

O plimbare pe celebrul Bulevard Andrássy, deseori asemănat cu Champs-Élysées, ar putea fi o ocazie excelentă pentru a alege un dar de neuitat pentru jumătatea ta.

Apoi, încercaţi o degustare de vinuri într-o pivniţă medievală din Castelul Buda, unde puteţi alege din licori ce provin din regiuni renumite ale Ungariei. Încheiaţi seara cu o plimbare romantică pe celebrul Pod cu Lanţuri, pentru a vă bucura de o privelişte de neuitat. O altă sugestie este patinoarul din Parcul Central.

Bratislava

Capitala Slovaciei este recunoscută pentru clădirile medievale, teatrele şi spectacolele de operă.

Descoperă în cuplu magia acestui oraş, la braţ, cu o plimbare prin centrul istoric. Urcaţi apoi spre Castel pentru o privelişte spectaculoasă.

Luaţi prânzul într-unul din restaurantele cochete din zona Bisericii Sfântul Martin. O plimbare cu barca pe Dunăre este un alt mod minunat de a admira oraşul. Turnul de observaţie şi restaurantul UFO sunt locuri perfecte pentru cuplurile care vor să se bucure de o seară romantică.

Cu o clădire barocă impresionantă, Filarmonica din oraş este o altă alegere excelentă pentru iubitorii de muzică şi cei care vor să îşi surprindă partenera cu o experienţă unică. (adevarul.ro)

Distribuie articolul