Derby câștigat de Dream Team la minifotbal

de LM 0


Dream Team își confirmă supremația în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. În derby-ul etapei a opta, campioana din ultimele două sezoane s-a impus cu 4-3 în fața Peppy Dolce Vita după unul dintre cele mai frumoase meciuri din ultimii ani.

Liderul Dream Team și Peppy Dolce Vita, reprezentantele județului Gorj la Campionatul Regional Sud-Vest de la Drobeta Turnu-Severin din vară, s-au întâlnit în meci direct, sâmbătă, în Complexul Dolce Vita din Parcul Central.

Interesul din jurul meciului a fost mare, dovadă stând și cei aproximativ 60 de spectatori care au asistat la joc.

Jocul a început în forță. În minutul 2, campionii au deschis scorul prin golgheterul Ion Cănăvoiu. Replica vicecampioanei e venit instantaneu. Iovan și Druc au marcat în minutele 4 și 6 și au întors scorul. La pauză s-a intrat la egalitate după golul lui Barbu din minutul 16. Repriza a doua a fost dominată de Dream Team. Mai întâi, Ion Cănăvoiu a arătat că este de neoprit, chiar și la aproape 40 de ani, și a marcat pentru 3-2, pentru ca Eduard Frățilescu, jucător aflat la debutul în acest sezon, să mărească avansul echipei sale. Pe lângă Frățilescu, Dream Team a mizat la acest joc și pe fostul jucător de legendă al echipei naționale de futsal a României, Ion Al-Ioani. Peppy Dolce Vita a redus din handicap, cu un minut înainte de final, prin tânărul Semen dar a fost prea târziu ca să mai întoarcă soarta jocului.

Cu aceste 3 puncte, Dream Team a ajuns la cota 22 în 8 etape și arată că își dorește un nou titlu de campioană.

„Am demonstrat că suntem cei mai buni” a declarat, după meci, Mario Găman, jucătorul Dream Team.

Aproape de Dream Team ține, momentan, ISU Gorj. Echipa pompierilor militari s-a impus într-un alt derby al etapei, disputat vineri seara, cu scorul de 6-5 în fața celor de la Farmacia Victoria și are cu 3 puncte mai puțin decât liderul.

Cei mai buni jucători de la ISU au fost Bivolariu, autor al unui hat-trick și Gâlcescu, marcator al undei duble în timp ce Farmacia Victoria a mizat pe Romeo Rădoi, care și-a trecut în cont un alt hat-trick și Stegaru, autor a două goluri. Profi Târgu-Jiu completează podiumul după victoria, 6-5, din meciul cu Provincialii, având acum 18 puncte.

Rezultate, etapa 8, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita

Farmacia Victoria – ISU Gorj 5-6

Primăria Rovinari – Mica Frăție 4-4

Dream Team Târgu-Jiu – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 4-3

Minprest Rovinari – Primăria Bîlteni 4-0

Real Târgu-Jiu – Karma Târgu-Jiu 9-0

Provincialii – Profi Târgu-Jiu 5-6

În Campionatul Primăriilor, Târgu-Cărbunești își continuă dominația. În derby-ul etapei a șasea, liderul s-a impus mai clar decât s-ar fi așteptat cineva, 12-5, cu Primăria Motru, vicecampioana din sezonul trecut. Tânărul Andrei Mihăilescu este într-o formă de zile mari. A bifat 6 goluri în meciul cu Motru și are 17 reușite în 6 etape!

În apropierea liderului se află Primăria Fărcășești. Aceasta s-a impus într-un duel dificil cu Primăria Bălănești, scor 7-2 și are 15 puncte în cont. Podiumul este completat de Primăria Turburea, cu 13 puncte.

Rezultate, etapa 6, Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Primăria Telești – Primăria Turceni 3-0

Primăria Turburea – Primăria Cîlnic 3-0

Primăria Drăguțești – Primăria Albeni 6-2

Primăria Târgu-Cărbunești – Primăria Motru 12-5

Primăria Bălănești – Primăria Fărcășești 2-7

Primăria Bumbești-Jiu – Roșia de Amaradia 6-2

În etapa a șasea din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice, disputată duminică, echipa jandarmilor gorjeni, I.J.J. Gorj, a trecut clar de Marckon și se menține în fruntea clasamentului, cu punctaj maxim. Succes Nic. Com a făcut un meci excelent și a reușit surpriza etapei, 6-4, cu Carrefour Târgu-Jiu, FC Anna a trecut de Macofil iar Acvila a învins România Hidro Service.

Rezultate, etapa 6, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice

I.J.J. Gorj – Marckon 16-0

Carrefour Târgu-Jiu – Succes Nic Com 4-6

Macofil – FC Anna 4-7

Acvila – România Hidro Service 10-3

Distribuie articolul