Deputatul Vâlceanu pune paie pe focul de la Aparegio. „Au mințit asociația de proprietari”

de LM 0


Marcel Romanescu i-a transmis, din nou, joi, șefului societății Aparegio, Traian Pătrășcoiu, să-l scoată afară din casieria transformată în apartament, din zona CAM, pe consilierul său personal, Ion Iliescu.

Cazul a fost dezvăluit de presa locală. Locația în care cetățenii ar fi trebuit să-și plătească facturi, era folosită, gratuit, de consilierul directorului general, pe post de casă de locuit.

„Am discutat cu Alexandru Zaharia. Ori folosesc spațiul pentru casierie, ori îl returnează către Edilitara”, a declarat primarul Târgu-Jiului. Și poliția a deschis o anchetă. „Există o decizie a CL prin care s-a decis ca spațiul respectiv, din contractul între Edilitara și Aparegio, era o zonă administrativă. Am vorbit cu domnul Zaharia, în condițiile în care nu se conformează la contract, să se rezilieze. Sper că le vor folosi în scopul prevăzut, ori le vor returna către Edilitara”, a declarat Romanescu.

Într-o conferință de presă, Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, l-a acuzat pe șeful Aparegio, Traian Pătrășcoiu, că ar fi mințit asociația de proprietari că-n spațiul din zona CAM nu locuiește nimeni. În plus, deputatul a declarat că lucrările de amenajare a casieriei și de transformare a ei în apartament ar fi fost făcute de o firmă a viceprimarului Aurel Popescu.

„Toate lucrările sunt făcute de Aparegio. Din luna noiembrie 2015, domnul Iliescu Ion, salariat al unității, stă în acest apartament, asociația de proprietari solicita reducerea din factură a 10 metri cubi pentru luna noiembrie și decembrie pentru că era un salariat care stătea acolo și ei plăteau, asociația plătea apa. Într-o adresă scria faptul că „domnul Iliescu Ion nu locuiește în spațiul respectiv, ci doar a supravegheat lucrările apartamentului”. Deci practic domnul director Pătrășcoiu în apartamentul închiriat de la Edilitara, îi minte practic pe cei de la Asociația de Proprietari care știau cine stă acolo, pentru că îl vedeau zi de zi, îi minte și le spune că nu stă nimeni acolo”, a declarat Vâlceanu.

Distribuie articolul