Denișa Șuță: „PSD-iștii să nu vorbească de angajări ! E plin de fii, nepoate, neveste și amante de PSD-iști peste tot !”

de LM 0


Denisa Șuță spune că social-democrații sunt ultimii care pot veni cu critici la adresa primarului, după ce și-au angajat ”familiile și amantele” prin toate instituțiile statului. Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj spune că Virgil Drăgușin este un profesionist și că este de înțeles dorința lui Marcel Romanescu de a-l avea alături.

„Mă interesează mai puțin ce fac PSD-iștii în aer, din moment ce prin măsurile economice aruncă țara în aer. Reacția lui Marcel Romanescu mi se pare total firească și deloc deplasată din moment ce pentru ocuparea unui post de administrator public este necesară organizarea unui concurs, lucru pe care PSD-iștii ar trebui să-l cunoască. Dacă Virgil Drăgușin va participa la acest concurs, va fi probabil sau nu desemnat administrator public în funcție de rezultatul obținut la concurs. Faptul că este membru PNL nu înseamnă că Drăgușin nu are dreptul de a participa la un concurs. Mai mult decât atât, Drăgușin este un om bine pregătit, cu experiență în administrația publică, pot să-l înțeleg pe Marcel Romanescu pentru faptul că vrea un profesionist alături de el. PSD-iștii sunt ultimii care trebuie să vorbească despre angajări în condițiile în care nu cred că există în județul Gorj o instituție publică în care să nu existe familie de PSD-ist, fii, nepoate, neveste sau amante de PSD-iști. Marcel Romanescu nu poate să pregătească niciun post pentru liberali, posturile din Primăria Târgu Jiu, în mandatul lui Marcel Romanescu, se ocupă legal, adică prin concurs”, a declarat Denisa Șuță.

Distribuie articolul