Delia a fugit iar de iarna grea din România! Ce destinaţie exotică a ales acum

de LM 0


Şi-a întrerupt vacanţa pentru concerte, dar Delia nu a stat prea mult în ţară. Duminică la prânz, artista care a susţinut un recital într-un club din Timişoara, s-a urcat din nou în avion şi a revenit într-un loc de care s-a îndrăgostit.

După India şi Maldive de la începutul anului, cântăreaţa s-a întors în Thailanda, destinaţie pe care a avut-o în planurile ei de vacanţă şi la începutul anului 2017.

Delia se relaxează la piscină făcându-i pe fanii ei invidioşi că a fugit din nou în vacanţă. Artista a petrecut deja trei săptămâni în India şi Maldive, dar s-a întors în urmă cu cinci zile pentru o serie de concerte. Acum că şi-a onorat toate obligaţiile contractuale, artista s-a urcat în avion pentru o nouă călătorie.

Ea a ales Thailanda, de unde a început să le trimită prietenilor imagini. Şi la începutul lui 2017, vedeta a ales această destinaţie, dar spre deosebire de Bangokok, unde se află acum, atunci blonda a închiriat o căsuţă tradiţională din complexul BaaanVooLOo, din Chiang Mai, pentru care ar fi scos din buzunar 1000 de euro pe noapte. Artista nu îşi face însă griji pentru costuri. Numai în noaptea de Revelion pentru cele patru concerte pe care le-a susţinut în Bucureşti cu trupa ei, ea a încasat 60.000 de euro. (click.ro)

Distribuie articolul