Declarație INCREDIBILĂ de dragoste făcută de Alina Vidican pentru Cristi Borcea!

de LM 0


Chiar dacă divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea a fost pronunțat în urmă cu mult timp, pare-se, timișoreanca încă nutrește sentimente de-a dreptul intense pentru fostul acționar dinamovist.

Iar dovada cea mai clară a acestui lucru poate fi văzută chiar pe brațul Alinei. Pentru că, dacă în perioada divorțului ar fi făcut orice pentru a ”scăpa” de urmele iubirii pe care i-a purtat-o lui Borcea, acum timișoreanca pare să le poarte cu mândrie. Mai exact, după ce a căutat tot felul de esteticieni pentru a-i îndepărta tatuajele pe care le-a făcut pentru fostul ei soț, Alina s-a răzgândit brusc, iar acum se afișează cu respectivele desene cu fiecare ocazie.
Astfel, vara aceasta, în perioada în care a fost în România, la Timișoara, Alina nu a scăpat ocazia de a se fotografia în compania familiei sale. Și, find cald afară se vedea, clar, că tatuajul de pe braț, în care este scris numele fostului ei soț, este tot acolo.
Un divorț dificil

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în “Dosarul transferurilor”. (spynews.ro)

Distribuie articolul