”De la parcarea Rodna i s-a tras lui Rotaru”

de LM 0


”De la parcarea Rodna i s-a tras lui Rotaru”- este ultima temă vehiculată în presa locală, după scandalul cu pedichiura șefului Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Tot în presă, jurnalistul Costin Crețu cere demisia primarului Marcel Romanescu. Consilierul Eduard Berca, unul dintre liberalii care au solicitat, în ultimele zile, demiterea lui Rotaru, comentează că asocierea acestuia cu un viitor proiect legat de parcarea Rodna ar putea avea rolul de a-l ”spăla” de păcate pe șeful de la Patrimoniu.

La Interviurile Infinit FM, Nicolae Ivan, șeful redacției Sabotorii Gorjului, a comentat că fotografia scandaloasă cu Marian Rotaru a apărut abia acum, la doi ani de când a fost realizată, pentru că are legătură cu ”afacerea Rodna”.

Consilierul local PNL, Eduard Berca, nu exclude varianta ca asocierea lui Rotaru cu parcarea de la Piața Mare să aibă rolul de a-l ”spăla” pe șeful de la Patrimoniu. Berca, pe de altă parte, zice că este posibil să apară un nou proiect referitor la concesionarea parcării, într-una din viitoarele ședințe de consiliu local.

Jurnalistul Costin Crețu cere demisia primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, căruia-i reproșează că nu este în stare să ia măsuri împotriva unui subordonat care-și umilește angajații.

Primarul Marcel Romanescu, însă, nu vede motive pentru care să-și dea demisia. Spune că rolul său este acela de a respecta legea, indiferent ce decizie ia. Cât despre un nou proiect de hotărâre, privind scoaterea la licitație a concesiunii de la Piața Centrală, primarul Romanescu a aflat că s-ar purta discuții pe acestă temă, printre social-democrați.

Distribuie articolul