Davițoiu: Norica Nicolai și Maria Grapini au venit în campanie la Turceni

de LM 0

Nicolae Davițoiu acuză că Norica Nicolai și Maria Grapini vor să atragă voturile minerilor și energeticienilor din Gorj.

Liderul PMP Gorj susține că cele două europarlamentare au fost prezente, vineri, la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de activitate a Termocentralei Tuceni în scop electoral. În 2019, vor avea loc alegeri europarlamentare.


„Sunt două necunoscute. Nu au nicio legătură cu CEO. Nici nu știu cu ce se mănâncă această companie. Au venit în campanie electorală, pentru că, la anul, sunt alegeri europarlamentare”, a declarat Davițoiu, la Interviurile Infinit FM.

Nicolae Davițoiu crede că problemele CEO nu vor fi rezolvate nici după seminarul de la Turceni. Cea mai stringentă este, în acest moment, cea a certificatelor de CO2, al căror preț a explodat, compania având dificultăți mari în ale achiziționa.

„Rezultatul întâlnirii va fi zero. Problema certificatelor de CO 2 n-o poate rezolva Grapini, care se ocupă cu confecțiile. Să fim serioși ”, spune președintele PMP Gorj.

Prezentă în emisiune, Mădălina Negrescu, vicepreședintele ALDE Gorj, a dat asigurări că lidera interimară a organizației județene, Norica Nicolai, e interesată de problemele minerilor și energeticienilor.

Nicolae Davițoiu a constestat și competența ministrului Energiei, Anton Anton, în ceea ce privește problemele Complexului Energetic Oltenia.

Distribuie articolul