Daviţoiu joacă pe degete Dreapta

de Admin 1

Nicolae Davițoiu, președintele Mișcării Populare Gorj, scoate candidaţi pe bandă rulantă pentru postul de primar de Târgu Jiu. După ce a vorbit de tânărul Robert Bugă, de la PRU, acum în vizorul lui Daviţoiu a revenit Liviu Andrei, fost prefect şi fost candidat la primărie. Chiar dacă în urmă cu ceva timp, Davițoiu îl amenința pe acesta cu pierderea postului de consilier județean, din cauza neimplicării în activitatea de partid, Nicolae Davițoiu declară acum că și-ar dori ca Liviu Andrei să fie candidatul Mișcării Populare pentru alegerile parțiale de la Primăria Târgu Jiu. Şi Liviu Andrei va fi inclus în sondajul pregătit de PMP şi PNL, alături de alţi trei posibili candidaţi.

 

Cel mai bun scor…

Potrivit lui Nicolae Daviţoiu, persoana care va obţine cel mai bun scor va fi trimisă să lupte contra candidatului de la PSD. Marcel Romanescu a mai trecut printr-un astfel de sondaj şi, deşi susţine că ar fi obţinut cel mai mare scor, la ultimele alegeri locale, în locul său a fost preferat Octavian Lupulescu. Nicolae Davițoiu mai susţine că Dreapta nu are un candidat redutabil în lupta cu Aurel Popescu.

„Cel puțin deocamdată formațiunile de Dreapta nu au un candidat redutabil împotriva social-democratului Aurel Popescu, ci doar un profil al acestuia. Patru persoane ar urma să intre în acest studiu sociologic. Am discutat despre acest aspect și cu ceilalți lideri ai formațiunilor de Dreapta, iar aceștia ar fi fost de acord. În cazul în care candidatul Mișcării Populare va obține cel mai bun scor în urma sondajului de opinie, acesta va avea susținerea și celorlate partide, inclusiv PNL, partid care l-a dat ca sigur candidat pentru Primăria Târgu Jiu pe Marcel Romanescu”, a spus Daviţoiu, care, în acest moment, îi face anti-campanie lui Romanescu, deşi se presupune că în sondaj toată lumea va intra cu şanse egale.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul

Comentarii (1)

  1. D-l Davitoiu si dreapta nu au facut nimic pentru a ajuta echipa de fotbal . Binenteles ca nici stanga nu prea s-a obosit . De cand au dat jos de la conducerea Consiliului Judetean pe d-l Calinoiu, a inceput declinul echipei . Echipa este in declin tocmai cand se apropie terminarea stadionului !
    Nu vedeti ca este o anomalie ? Reusine fata de toti factorii de decizie din judet .

Nu poti comenta acum